Blog a legnemesebb tejtermékekről

Sajtológia

Egy átlagos, közönséges majális

2015. május 17. - body_andras

Sajtfesztivált kerestünk, de csak egy nagy zsibvásárt találtunk; lacikonyhákkal, sörsátrakkal, hakniszínpaddal, bazársorral, gyros büfékkel, állatsimogatóval, dodzsemmel és sok más, borhétről és falunapokról, vagy egyszerű városligeti majálisokról ismert jelenségekkel.…

Tovább

Sajtfesztivál a Vajdahunyadvárban

2015. május 15-től 17-ig, vagyis a mai naptól vasárnap végéig várja az érdeklődőket és a gasztro-fesztiválok szerelmeseit a Belvárosi Sajtfesztivál a városligeti Vajdahunyadvárban. Immár harmadszor rendezik meg az egyre népszerűbb eseményt, mely ezúttal egy kicsit messzebb…

Tovább

Sajtleves medvehagymával

Mindjárt véget ér - az átlaghőmérséklet és a nap járásának alakulásából következtetve talán már véget is ért - a tavasz. Búcsúztassuk ezt a szép évszakot egy igazi tavaszi étellel! A sajtok általában nem évszakhoz köthető dolgok. Vagyis az én generációm már olyan…

Tovább

Sajtba rejtett Zöld Arany

A zöld pesztó az olaszok egyik leghíresebb szósza. Pesto Genovese, Pesto Ligure vagy csak simán Pesto Verde néven találkozhatunk vele, tésztákhoz és egyéb olasz ételekhez kiváló kiegészítő. Egyszer már írtam róla egy rég elfeledett blogon, akkor Zöld Aranynak neveztem, és ezt a minősítést továbbra…

Tovább

Svájci sajtszámlát nyitanék, kisasszony!

Képzeljük el a következő helyzetet:  A reptiliánusok úgy döntenek, hogy több pénzt nem pumpálnak az Index.hu-ba, de ugye enni köll, meg kell a pénz a 3 az 1-ben kávéra az éjszakázásokhoz, ezért a főszerk elmegy a bankba kölcsönt felvenni, de mivel nincs ingóság amivel…

Tovább
süti beállítások módosítása
Jasper Roberts - Blog