Blog a legnemesebb tejtermékekről

Sajtológia

Oldalaink a közösségi médiában

2015. április 23. - body_andras

Kedves Olvasók! Amennyiben valamelyik írásunk elnyerte tetszésüket, szíveskedjenek követni minket. Ott vagyunk mindenhol, így ha elfelejtenek netezés közben főoldalunk felé kalandozni, az új bejegyzések hivatkozásai szemet szúrnak majd minden üzenőfalon, ahol épp a drága idejüket múlatják.

Facebook oldalunkat azért hoztuk létre, hogy szerkesztőségünk és olvasóink tudjanak egymással információkat, cikkeket, érdekességeket megosztani, akkor is ha épp nincs aktuális új poszt a blogon. Látott egy ínycsiklandozó sajtos ételt valamelyik romkocsma félhomályában? Olvasott valamit a brit tudósok sajtokról végzett kutatásairól? Küldjön linket, hasonló helyzetben ezt mi is megtesszük! Akik pedig a Facebookra építik minden internetes tevékenységüket, még a híreket is ott olvassák, azoknak nincs más dolguk, mint az oldalunkat lájkolni, az általunk megosztott tartalomra feliratkozni. Így biztos nem maradnak le semmiről.

Amíg a Föld kerek, mindig lesznek twitterek. Az ő kedvükért létezik Twitter oldalunk is. Friss bejegyzéseinket tweeteljük, hálás követőink pedig tovább tweetelhetik, nincs is ennél szebb dolog a madaras közösségi hálón.

Pinterest oldalunk lesz a fő képmegosztónk. Bár lehetne ezt a funkciót is a Facebookra hárítani, mi haladni szeretnénk a korral. Itt még azok is követni tudnak, akik nem szeretnek olvasni, vagy nem értenek magyarul, mert csak a Pinboardunk képeit kell bökdösni. Ez a Pinboard teljesen közösségi felület lesz, így aki szívesen pinnelne sajtos tartalmat, jelentkezzen a szerkesztőségnél; mi pedig szívesen megosztjuk vele a board használati jogosultságát! A Sajtológia hivatalos tartalmán kívül pinnelhetünk bármit, ami sajtokkal vagy sajtos ételekkel kapcsolatos, illetve a board felhasználóinak tetszik.

Természetesen maga a blog is egy közösségi hálózatnak, a blog.hu-nak a része. Akinek van IndaPass felhasználóneve, nyugodtan hozzászólhat bejegyzéseinkhez itt az oldalon. Kérjük Kedves Olvasóinkat, tartsák tiszteletben a szólás szabadságára és a személyiségi jogokra vonatkozó törvényeket, és csak olyan kommenteket tegyenek közzé, melyekért a felelősséget is vállalni tudják, mert mi nem fogjuk helyettük. Kulturált, barátságos, politikamentes környezetet szeretnénk létrehozni a világháló eme kis szegletében; aki ebben nem tud partnerünk lenni, azt azonnali hatállyal kénytelenek leszünk kitiltani. Tehát - akár tetszik, akár nem - ez itt egy trollmentes övezet! Köszönjük megértésüket.

A bejegyzés trackback címe:

https://sajtologia.blog.hu/api/trackback/id/tr397391006
süti beállítások módosítása
Jasper Roberts - Blog